Δίκαιος συμβιβασμός στο Brighton

December 8, 2019

Δίκαιος συμβιβασμός στο Brighton

H Wolves πήγε στο Brighton με σκοπό να μείνει αήττητη για 11ο συνεχόμενο παιγνίδι- κάτι που είχε να κάνει από το 1962- η δε γηπεδούχος, προσπαθούσε να συνεχίσει από την επιτυχία του Emirates την Πέμπτη… Στο τέλος συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και την δικαιότητα του αποτελέσματος!

Ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, είδε την ομάδα του Nuno Espirito Santo να προηγείται στο 28ο λεπτό με ένα υπέροχο συνδυασμό των Jimenez – Jota, με τον τελευταίο να τελειώνει την φάση στην απόλυτη πάσα του Μεξικανού. Εκεί που έψαχναν το 2-0 με ένα τετ α τετ του Πορτογάλου απέναντι στον Ryan και δεν πέτυχαν οι Wolves, ήρθε η ισοφάριση με άψογο τελείωμα του Maupay στο 34ο – από τον λάθος υπολογισμό του Patricio – και η ανατροπή στο 36ο με ένα όμορφο σε οργάνωση τέρμα, του Propper!

Ο ίδιος ο Propper έκανε το λάθος στο 44ο, δίνοντας την ευκαιρία στον Castro να στρώσει στον Jota και να τελειώσει ανάλογα την φάση, στέλνοντας τις δύο ομάδες στ΄αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2.

Ήταν ένα πλούσιο σε θέαμα 1ο ημίχρονο, το 2ο όμως δεν ήταν ανάλογο, δεν μας έδωσε καλές στιγμές, η Wolves συντήρησε περισσότερο την ισοπαλία, η ομάδα του Potter έψαχνε το προβάδισμα, που τελικά δεν ήρθε και μοιραία συμβιβάστηκαν στο τελικό 2-2.