November 27, 2019

Unai-Marco-Manuel-# Exit Code

testUnai-Marco-Manuel-# Exit Code

Μάριος Βατυλιώτης

Φθάσαμε αισίως στην 13η αγωνιστική και το τρένο των Reds συνεχίζει ακάθεκτο, αυτή την φορά θύμα του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν η Crystal Palace και αν εξαιρέσουμε τον σταθμό στο Old Trafford, τίποτα δεν πτοεί την άτρωτη αμαξοστοιχία του Klop.

Αλήθεια ρε Jurgen θα ήθελα να κρυφτώ μια φορά στα αποδυτήρια, να δω τι τους λες στο ημίχρονο, γιατί δεν με βγάζεις ψεύτη, κάτι μαγικό έχεις στην φαρέτρα σου, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αυτό το φαινόμενο!

Άντε τώρα να βρουν το κουράγιο να σε ακολουθούν Rodgers, Pep και Frankie, τους τελειώνεις ψυχολογικά, εκεί που νοιώθουν ότι ήρθε η ώρα της απώλειας, στο τσακ, όλο και κάποιος θα αναλάβει τον ρόλο του πορθητή!

Πάντως οι Foxes ακολουθούν, δεν ξέρω αν το παίζουν κρυφαλούπες, αλλά το άμυνα το παίζουν πολύ καλά, ο Vardys έγινε Βοναπάρτης, ο Soyuncu στο τέρμα λέει τσου και ο απολογισμός 31-8 σπάει κόκαλα σε 13 αγώνες!

Ο Peppies νίκησε το Frankie, όχι αυτόν που πάει στο Hollywood, γιατί αυτού έλεγε “Relax dont do it” αλλά αυτός τόλμησε πήγε και το έκανε στο Etihad (πήρε κατοχή του Pep), αλλά  βρήκε μάστορα στην εμπειρία και του έκοψε την φόρα και το σερί!

Special One καλωσόρισες, τιμή της στήλης να σε φιλοξενεί, γιατί μια συμπάθεια πάντα σου είχε, εντάξει τα χαλάσαμε λίγο στα κόκκινα διαβολάκια, αλλά το ένστικτο μου λέει οι πετινοί θα λαλούν συχνότερα τώρα και θα αφήσουν τις κότες των συνποδοσφαιριστών τους ήσυχες!

Έτοιμο κοτέτσι σου άφησε έτσι κι αλλιώς ο Poche βάλε ένα R και ξεκίνα το comeback (εδώ η Άντζελα το κάνει) με turbo psychοlogy.

Πάντως έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με τα media και όλοι σε απολαμβάνουμε όταν πάρεις μικρόφωνο!

Ούτε και στα “wilder dreams” baby face Νορβηγέ, θα έπαιρνες νίκη με τα νιάνιαρα, στο Bramall!

Αλήθεια πίστευε κανένας οπαδός της Utd σε τέτοια ανατροπή, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με τα 2/3 του παιγνιδιού να ψάχνεται, ενώ σε κάποιες στιγμές της παρέδωσε μαθήματα του “one touch football η Sheffield¨του Wilder?!

Και όμως η μπάλα είναι πόρνη και έγινε πορνότερη (δική μου λέξη αυτή), όταν ο OGS πίστεψε ότι θα έβγαινε νικητής από μια τέτοια ανατροπή, δεν λογάριασε όμως ένα Σκωτσέζο, που κάθε άλλο παρά τσιγκούνης φάνηκε στο φιλοδώρημα του 93ου!

Είναι παιγνίδια σαν κι αυτά όμως που ανεβάζουν το κύρος της Premier… Μια Premier από την άλλη που τείνει να κρίνει πολλά νωρίς φέτος, καθώς ομάδες όπως η Watford και Norwich (παρά την νίκη της) βγάζουν μεγάλες αδυναμίες.

Μ’ αυτά και μ΄αυτά φθάσαμε αισίως και στον τίτλο μας σήμερα!

Κοι Unai, Marco και Manuel το καντήλι λέει nada, έμεινε από φιτίλι, ποδοσφαιρικό φυσικά, προς θεού ζωή να έχετε να προπονείτε ομάδες, απλά λίγο βαριά σας πέφτει η Premier πλέον!

Η Express κάνει debate η στήλη λέει “sack”!

Σας χρεώνω και για την καθυστέρηση υποβολής του άρθρου μου (και τώρα ποιος ακούει το αφεντικό), γιατί περίμενα τα μαντάτα μετά τα μαντάρα, που κάνατε για ακόμη μια φορά το Weekend!

Όμως η στήλη επιμένει με την σειρά που τους έδωσε και αν επαληθευτεί θα σας χρεώνει συνδρομή για να την διαβάζετε! Δεν βρίσκω τα γελάκια να βάλω κι εδώ σήκωνε…

Σε όλο αυτό το αλαλούμ ξέχασα να αλλάξω και την ενδεκάδα στο Fantasy και έπαιξα με 9 που τελικά μου έδωσαν περισσότερους βαθμούς, με τον Puki να μένει για ακόμη μια φορά σε απραξία!

Ερώτηση κρίσεως τον βγάζεις από την ενδεκάδα, με την Arsenal του Emery next opponent?!!

Γιατί όχι, μέχρι το Σαββάτο έχουμε χρόνο, φίλε Δημήτρη (special thnx).