Ο Klopp για Mbappe και για… αήττητο τίτλο!

November 11, 2019

Ο Klopp για Mbappe και για… αήττητο τίτλο!

O Jurgen Klopp δήλωσε πως η Liverpool δεν έχει πλέον πρόβλημα να πείσει τους κορυφαίους παίκτες να μετακομίσουν στο “Anfield”, την ίδια ώρα όμως τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ο Kylian Mbappe.

H φημολογία των προηγούμενων ημερών ήθελε την Liverpool να κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει τον νεαρό αστέρα της PSG, κυρίως γιατί ο σύλλογος και ο παίκτης μοιράζονται τον ίδιο χορηγό (Nike).

Κληθείς να σχολιάσει τις πιθανότητες να ντυθεί στα κόκκινα ο Mbappe, ο Klopp είπε: «Το να αγοράζεις παίκτες αυτής της εμβέλειας είναι δύσκολο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω οποιοδήποτε κλαμπ να είναι σε θέση να αγοράσει τον Kylian Mbappe από την PSG.

«Και εμείς είμαστε ένα από τα κλαμπ που δεν μπορούν να τον αγοράσουν. Είναι τόσο απλό. Από καθαρά αθλητικής άποψης, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην τον αγοράσουμε. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αλλά από οικονομικής άποψης, καμία πιθανότητα! Πραγματικά, καμία πιθανότητα. Συγνώμη που «σκοτώνω» το θέμα», τόνισε ο Klopp.

«Δεν πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα να πείσουμε οποιοδήποτε παίκτη να έρθει στην Liverpool. Ο σύλλογος είναι σε πολύ καλή θέση. Όταν μιλάς με ένα παίκτη, το νιώθεις. Φέτος, πέρσι, ακόμα και πριν από τρία χρόνια, το βλέπεις στο πρόσωπό τους, ότι νιώθουν τιμή – αν είναι αυτή η σωστή λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω – για το ενδιαφέρον», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

Αναφερόμενος στο προβάδισμα για τον τίτλο το ενδεχόμενο να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Liverpool αήττητη, ο Klopp τόνισε πως δεν βλέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα των δηλώσεων του: