«Κόκκινο» το ντέρμπι του Μάντσεστερ στους U18

November 11, 2019

«Κόκκινο» το ντέρμπι του Μάντσεστερ στους U18

Λίγα μέτρα μακριά από το “Etihad”, στο προπονητικό κέντρο των «πολιτών», πραγματοποιήθηκε τη βδομάδα που πέρασε ντέρμπι της πόλης του πρωταθλήματος U18. Η Manchester United κατάφερε να κερδίσει με 2-1 στην έδρα της αντιπάλου της και πρωτοπόρου στο βόρειο όμιλο. Για τη Manchester City ήταν η δεύτερη ήττα στη σεζόν, αλλά μετά από εννέα παιχνίδια παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο -2 βρίσκεται η Liverpool και στο -3 με παιχνίδι λιγότερο η Everton, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν στους εφτά βαθμούς έχοντας δώσει όμως ένα ματς περισσότερο.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα από το ντέρμπι του Μάντσεστερ στους U18:

Στον όμιλο του Νότου για το πρωτάθλημα U18 την κούρσα οδηγεί η Fulham έχοντας μαζέψει 26 βαθμούς σε δέκα παιχνίδια, με την Chelsea να ακολουθεί με ένα βαθμό λιγότερο σε εννέα παιχνίδια. Κάτω από τους «μπλε» σε απόσταση μόλις δύο βαθμών είναι η Brighton, που επίσης έδωσε εννέα παιχνίδια έως τώρα.

Κατά την κανονική διάρκεια της σεζόν οι ομάδες κάθε ομίλου αγωνίζονται μεταξύ τους τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και αυτές που θα τερματίσουν στην κορυφή σε Νότο και Βορρά αναμετρούνται για τον τίτλο. Την περσινή αγωνιστική περίοδο η πρωταθλήτρια στο Βόρειο όμιλο Derby κέρδισε στον τελικό την Arsenal που είχε πάρει την πρωτιά στο Νότιο όμιλο και για αυτό το λόγο συμμετέχει φέτος στο UEFA Youth League.