Νίκη που την ανέβασε 8 θέσεις!

November 10, 2019

Νίκη που την ανέβασε 8 θέσεις!

Η Wolves ήταν πολύ καλύτερη από την Villa, κυρίως στο 1ο ημίχρονο, κέρδισε το derby των Midlands και πέτυχε την 3η νίκη της φέτος, ανεβάζοντας την στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Nuno Espirito Santo αιφνιδίασε τον Smith με την πολύ καλή τακτική του 1ου ημιχρόνου, δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα από τα άκρα με το 3-4-3, κυρίως από την πλευρά των Doherty/Traore και έφθανε συχνά στα καρέ του Nyland!

Άργησε αλλά ήρθε στο 41ο λεπτό το γκολ, με ένα εξαιρετικό σουτ του Neves, σε φάουλ κομπίνα και ασσίστ από Moutinho, ένα φάουλ που κέρδισε ο εκπληκτικός σήμερα Traore.

Στο 2ημίχρονο πάντως δεν κράτησε τον ίδιο ρυθμό η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού και αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις σε μια από αυτές στο 84ο λεπτό, ο Traore μετά από εκπληκτικό σλάλομ έστρωσε στον Jimenez και ο Μεξικανός στην 50η παρουσία του στην Premier, πέτυχε το 2-0 που βασικά σκότωσε το παιγνίδι.

Το μόνο που κατάφερε η Villa, που υστέρησε αλλά ήταν και άτυχη με δύο αναγκαστικές αλλαγές, ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τέρμα του Trezeque.