Στους Lampard, Vardy και Longstaff τα βραβεία του Οκτώβρη

November 8, 2019

Στους Lampard, Vardy και Longstaff τα βραβεία του Οκτώβρη

Τα βραβεία των κορυφαίων του Οκτώβρη πήγαν στους Frank Lampard, Jamie Vardy και Matty Longstaff. Ο πρώτος ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής του μήνα, μετά το τρία στα τρία με την Chelsea, ενώ ο δεύτερος με τα τέσσερα γκολ και τις καλές εμφανίσεις με τη Leicester αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής. Όσο για τον τελευταίο, το τέρμα του κόντρα στη Man Utd με το οποίο η Newcastle πήρε τη νίκη ήταν το καλύτερο στην Premier League τον Οκτώβρη!

Κορυφαίος παίκτης του Οκτώβρη ψηφίστηκε λοιπόν ο Vardy, που πήρε στα χέρια του το βραβείο και δήλωσε πως όλα είναι ομαδική δουλειά. Τον περασμένο μήνα ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε τέσσερα τέρματα, όσα είναι πλέον και τα συγκεκριμένα βραβεία που έχει στην κατοχή του.

Ο τέλειος μήνας και με τη… βούλα ήταν ο Οκτώβρης για την Chelsea και τον Frank Lampard στην Premier League. Οι «μπλε» κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια που έδωσαν, με το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα να πηγαίνει στον Άγγλο τεχνικό για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Το γκολ του Matty Longstaff στο ντεμπούτο του με τη Newcastle και το οποίο έδωσε τη νίκη κόντρα στη Man Utd ψηφίστηκε το καλύτερο του Οκτώβρη. Ακόμη και να σκοράρει 100 γκολ δεν θεωρεί ότι θα νιώσει το συναίσθημα όπως όταν πέτυχε το πρώτο του δήλωσε ο Άγγλος κατά την παραλαβή του βραβείου του.