Στο τέλος έχασε δύο βαθμούς και νοιώθει ικανοποιημένη!

November 6, 2019

Στο τέλος έχασε δύο βαθμούς και νοιώθει ικανοποιημένη!

Τελικά δεν είναι μόνο η Premier League που ταλαιπωρεί τους κανονιέρηδες καθώς το μικρόβιο αστάθειας και μετριότητας μεταφέρθηκε και στο Europa League στο Guimaraes, απέναντι στην Vitoria!

Στον πρώτο χρονικά αγώνα του Europa League στο πλαίσιο της 4η μέρας, η Arsenal κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 91ο λεπτό, αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε πιο νωρίς, με την Vitoria να ισοφαρίζει με όμορφο ανάποδο του Duarte… Ήταν ένα γκολ που άξιζε να σημειώσει πολύ πιο πριν η Πορτογαλική ομάδα και κυρίως στο 1ο ημίχρονο όπου όχι μόνο είχε δοκάρι, αλλά και σε άλλες τρεις περιπτώσεις ο Martinez σταμάτησε τα σουτ των ποδοσφαιριστών του Vieira με πολύ καλές αποκρούσεις.

Η Arsenal κατάφερε να προηγηθεί στο 81ο λεπτό με κεφαλιά του Mustafi, μετά από κτύπημα φάουλ του Pepe και ήταν η πρώτη και μοναδική προσπάθεια προς το τέρμα του Jesus!!

Το παιγνίδι διεξάχθηκε κάτω από συνεχή βροχή και ήταν η πρώτη απώλεια για την ομάδα του Emery και ταυτόχρονα ο πρώτος βαθμός που πήρε στον θεσμό η Vitoria!