Ο «τέλειος αντίπαλος» που… κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί του!

October 18, 2019

Ο «τέλειος αντίπαλος» που… κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί του!

«Αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για μας», δήλωσε ο Ole Gunnar Solskjaer ενόψει του ντέρμπι με τη Liverpool και ο Jurgen Klopp απάντησε πως «δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν να μας αντιμετωπίσουν αυτή την περίοδο, όπως φαίνεται η Manchester United είναι η μόνη που θέλει να παίξει εναντίον μας».

Από πλευράς «κόκκινων διαβόλων» ο Νορβηγός τεχνικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να τονίσει ότι η ομάδα του σε όποια κατάσταση και εάν βρίσκεται μπορεί να κερδίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο. Παράλληλα, θεωρεί πως μια επικείμενη νίκη απέναντι στους «κόκκινους» θα βοηθήσει στη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του, ενώ γενικά θα αλλάξει το κλίμα στο σύλλογο.

Μπορεί να μην φάνηκε… αληθινό στον Klopp ότι μια ομάδα επιθυμεί να τους αντιμετωπίσει, αλλά παραδέχθηκε ότι κι ο ίδιος με αυτό το σκεπτικό θα λειτουργούσε. Σε ανάλογη περίπτωση, δηλαδή εάν η Liverpool δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση της και αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο και προερχόμενη από καλά αποτελέσματα Man Utd, ο Γερμανός τεχνικός θα έβλεπε το ντέρμπι ως το καταλληλότερο παιχνίδι για αντίδραση. Γνωρίζει ασφαλώς πολύ καλά πως μια νίκη σε τέτοιο παιχνίδι σημαίνει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Δείτε ολόκληρη τη διάσκεψη Τύπου του Jurgen Klopp ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τη Man Utd:

Όσα είπε ο Ole Gunnar Solskjaer πριν το ντέρμπι: