Για αυτό το λόγο θα έδινε παραίτηση ο Klopp!

October 4, 2019

Για αυτό το λόγο θα έδινε παραίτηση ο Klopp!

Υπάρχουν προπονητές που δεν επιθυμούν να υπάρχουν κάμερες μέσα στα αποδυτήρια και να καταγράφουν όσα λέγονται, με τον Jurgen Klopp να συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Στη διάσκεψη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του αγώνα με τη Leicester, ο τεχνικός της Liverpool τόνισε πως εάν η ομάδα ήθελε  ή προχωρούσε σε κάτι τέτοιο ο ίδιος θα αποχωρούσε. Η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε όταν ρωτήθηκε για το βίντεο που κυκλοφόρησε με την ομιλία του Jesse Marsch στα αποδυτήρια της Salzburg κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στον αγώνα με τους «κόκκινους» στο “Anfield”.

Ασφαλώς ο τεχνικός της αυστριακής ομάδας έδωσε τη συγκατάθεση του τόσο για την ύπαρξη κάμερας στα αποδυτήρια όσο και για τη δημοσίευση των πλάνων. Παρόμοιες περιπτώσεις είναι και τα ντοκιμαντέρ της Man City από τις τελευταίες δύο σεζόν. Ο Pep Guardiola δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις κάμερες να τον ακολουθούν σε όλες τις δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με το σύλλογο.

Συνήθως τέτοια βίντεο με ομιλίες στο κορυφαίο επίπεδο κυκλοφορούν περισσότερο μετά από κάποια επιτυχία, όπως η κατάκτηση τροπαίου. Φυσικά κάθε προπονητής έχει διαφορετικό σκεπτικό και στη συγκεκριμένη ο Γερμανός δεν θέλει στην ομάδα που βρίσκεται να συμβαίνει αυτό.

Δείτε την αντίδραση του Klopp:

Δείτε πιο κάτω την ομιλία του Jesse Marsch που εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές της Salzburg και μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, πριν πάρουν ξανά προβάδισμα οι γηπεδούχοι. Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός τεχνικός… παραπονέθηκε στους παίκτες του ότι σέβονται υπερβολικά τους αντιπάλους και θα πρέπει να βάλουν μεγαλύτερη πίεση σε κάθε διεκδίκηση.