Παρέμεινε… τέλεια με λάθος τερματοφύλακα!

September 28, 2019

Παρέμεινε… τέλεια με λάθος τερματοφύλακα!

Η μαχητικότητα και η καλή εμφάνιση από τους Blades, δεν ήταν αρκετή για να φέρουν τις πρώτες απώλειες για τους Reds.

Στο παιγνίδι που άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής μέρας, η Liverpool φάνηκε από την αρχή ότι θα είχε δυσκολίες με την σκληροτράχηλη Sheff Utd.

Καλά στημένη, για ακόμη μια φορά η ομάδα του Gene Wider, δεν άφηνε την Liverpool να μπει εύκολα στα καρέ, παρά λίγες φορές και σε μια απ΄αυτές είχε και το δοκάρι με Mane, όταν θέλησαν σε συνδυασμό με Firmino, να κάνουν πιο σίγουρο το τέρμα.

Η Sheffield από την άλλη πλευρά, δεν κλεινόταν απλά στο δικό της μισό και έβγαινε σε αντεπιθέσεις δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά από το τέρμα του Adrian.

Αυτό ήταν και το σκηνικό καθ΄όλη την διάρκεια του παιγνιδιού, μέχρι που ήρθε το μοιραίο λάθος από τον Henderson, για να δώσει το 7ο τρίποντο φέτος στους Reds.

Σ΄ένα φαινομενικά ακίνδυνο σουτ του Winaldum, ο πολύ καλός μέχρι εκείνη την στιγμή τερματοφύλακας των Blades, έχασε μέσα από τα χέρια του την μπάλα η οποία πέρασε την τελική γραμμή για να γραφτεί το 0-1 στο 70ο λεπτό.

Στην συνέχεια η ομάδα του Klopp έκανε απλά συντήρηση δυνάμεων και αποτελέσματος, πέτυχε την 16η συνεχόμενη νίκη στην Premier League και κράτησε το όνειρο ζωντανό, για να ισοφαρίσει και να σπάσει  το ρεκόρ των 19 που κρατάει η City.