September 23, 2019

6×3=18 Express* 8-0!!!*OGS*M.SILVA** Κωδικός PREMIER!

test6×3=18 Express* 8-0!!!*OGS*M.SILVA** Κωδικός PREMIER!

Μάριος Βατυλιώτης

Μέρος 1ο

All aboard.. Το “Liverpool Express” πέρασε και από Stamford Bridge, δεν θα έλεγα με ιλιγγιώδη, αλλά με κουρασμένες μηχανές περισσότερο, που όμως άντεξαν μέχρι τον επόμενο σταθμό!

To “City Express” μετά την βλάβη στο σταθμό του Norwich, γύρισε πίσω για επισκευή και πριν καν κατεβάσουν τις αντλίες, αφηνιασμένο πάτησε Watford με 8 αστέρων απόδοση!

Εκεί στο Manchester πάντως υπάρχει και ένα άλλο τραίνο που κάποτε έτρεχε με βενζίνη “Alex unleaded 100αλλά παραμένει στον σταθμό από το 2013 και παρά τις προσπάθειες των μηχανικών Moyes-Giggs-Van Gaal-Mourinho, δεν μπόρεσαν να το επισκευάσουν!

Εκεί που σπαζοκεφάλιαζαν, θυμήθηκαν ένα χαμογελαστό μηχανικούδι, με λίγη εμπειρία από μηχανές και του έδωσαν τα εργαλεία (κλειδιά) να το επανεκκινήσει. Παρά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες του συμπαθέστατου κατά τα άλλα, αλλά άπειρου, μηχανικού, για τέτοιες δύσκολες και απαιτητικές αποστολές – δαπάνησαν και 150 εκ σε καινούργια εξαρτήματα – το τραίνο δεν λέει να κουνηθεί! Λέτε να απαιτείται πλέον η πρόσληψη ενός καλού, με γνώσεις και εμπειρίες μηχανικού;! Στην Ιταλία πάντως γνωρίζουν από μηχανές..

Πίσω στο Liverpool πάντως, υπάρχει και ένα τραινάκι που θέλησαν να το μετατρέψουν σε “Express” δαπανώντας πολλά εκατομμύρια σε βαγόνια, εξοπλισμό και πολυτέλεια, με σκοπό να περάσουν ανάμεσα στους 6 κορυφαίους σταθμούς της διαδρομής Premier. Μάλιστα έφεραν και οδηγό από την Πορτογαλία, ξέχασαν όμως να μεταφράσουν το manual πλοήγησης και το τραίνο κινείται ακυβέρνητο χωρίς προορισμό.

Για οποιεσδήποτε διευκρινιστικές ερωτήσεις και αποκωδικοποίηση ονομάτων ανατρέξετε στον τίτλο!

Μέρος 2ο

Σε ένα άλλο πραγματικό και παράλληλο περιβάλλον αναφέρονται τα εξής:

Καταζητείται προπονητής που καίγεται για βαθμούς κι έστησε την ομάδα του αμυντικά απέναντι σε ένα άλλο προπονητή, που η αναβάθμιση στην μεγάλη κατηγορία τον βρήκε ανέτοιμο!

Mr and Mr, Bruce και Potter, δυσφημήσατε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, με το 0-0 σε όλα παιγνίδι σας, γι αυτό καταδικάζεστε σε υποβιβασμό, αν και νωρίς στην σεζόν!

Κε Wilder, σας συγχαίρω για ακόμη μια φορά για την παρουσία σας και την τόσο ανταγωνιστική ομάδα σας. Η Sheff Utd, με τα αποτελέσματα σε Stamford και Goodison. απέδειξε ότι αν και πολύ μικρή οικονομικά, έχει το ανάστημα, με πλάνο και τακτική, που θα την κρατήσει πιθανότατα στην κατηγορία.

Παππούλη και πάλι αδυναμίες επιθετικές, το 1-0 δεν ήταν αρκετό για να πετάξουν οι αετοί με τρίποντο, δώσατε φιλί ζωής σε λύκους, έστω και στο παρά κάτι.

Nuno, πιστώσαμε την κακή πορεία της ομάδας σου στο Europa όνειρο, μόνο που σου το χάλασαν οι συμπατριώτες σου, με αποτέλεσμα το οικοδόμημα Wolves, να παρουσιάζεται ως ένα προβληματικό αντίγραφο, του τόσο καλού και απολαυστικού περσινού συνόλου! Μήπως θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς;!

Προς αγγλική ομοσπονδία:

Ευχαριστούμε για την εισδοχή του VAR στην Premier, είναι ικανό να μετατρέψει μια ήττα σε νίκη! 

Με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου..

Brenda Rodgers – Leicester City coach..

Εεεεε, γιατί φωνάζεις Senior Pocche, να σε θυμίσω τι έγινε στο Etihad;;

Usted habla inglés? Πρόσεξε τι θα απαντήσεις Senior Emery! Αν δεν έμαθες την γλώσσα-γιατί όταν σε άκουσα για πρώτη φορά πέρσι να μιλάς Αγγλικά, νόμισα ότι μετακόμισε η La Liga στην Αγγλία, τότε δικαιολογείται όλο αυτό το αλαλούμ που παρουσιάζει η ομάδα σου!

Από τα εβδομαδιαία επαναλαμβανόμενα λάθη, τις κακές επιλογές ενδεκάδας (Xhaka τον έκανες και αρχηγό!), την κάκιστη αμυντική λειτουργία που θυμίζει ομάδα μικρών κατηγοριών και το απειθάρχητο των ποδοσφαιριστών σου, τσίμπησες και τρίποντο, γιατί η αντίπαλος σου είναι απλά χειρότερη ομάδα!

Μπράβο η τέλεια τακτική, βάζω τρώω (11-10 γκολ) και όπου με βγάλει!

Mi Querido Manuel..

Χαίρομαι που η στήλη συνέβαλε, μετά τα αρχικά άρθρα μας, στην αφύπνιση της ομάδας σας, West Ham Utd.

Pukki μου δεν έχω παράπονο πήρες κι εσύ ένα ρεπό, σκοπεύω να πάρω wild card, αλλά εσένα βασικό θα σε έχω πάλι μην ανησυχείς..