Το Var “είπε” όχι και η νίκη έγινε ήττα στο Kingpower!

September 21, 2019

Το Var “είπε” όχι και η νίκη έγινε ήττα στο Kingpower!

Σ ένα πλούσιο ποιοτικά παιγνίδι, η Leicester από χαμένη κατάφερε να γυρίσει τα δεδομένα του αγώνα, με την βοήθεια και του VAR και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην Tottenham.

Η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη με φάσεις και στις δύο εστίες. Πρώτη φορά που μπήκε σε λειτουργία το Var έφερε και την ακύρωση του τέρματος του N didi -ο Perez ήταν σε θέση οφσάιντ- και όπως έδειξαν οι επαναλήψεις ήταν σωστή απόφαση.

Αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Tottenham, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση με την συμμετοχή Lamela, Son και Kane, ο οποίος πέφτοντας στην φάση, κατάφερε με εκπληκτικό τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Schmeichel με το ρολόι να δείχνει το 29ο λεπτό.

Οι φάσεις συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και οι πετεινοί έφθαναν επικίνδυνα απέναντι στον Δανό τερματοφύλακα, μέχρι που ήρθε το γκολ του Aurier, αλλά ακυρώθηκε και πάλι από το Var, για χιλιοστά υπόδειξης οφσάιντ του Son!

Αυτό έμελλε να είναι καθοριστικό για την αναμέτρηση καθώς 2 λεπτά αργότερα ο Pereira μετά από πολύ καλή ενέργεια του Vardy από τα αριστερά έκανε το 1-1.

Οι Foxes δεν σταμάτησαν εκεί και με τον Maddison στο 85ο λεπτό με μια περίτεχνη ενέργεια και σουτ εκτός επανορθωτικής νίκησε τον Lloris έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Rodgers και ταυτόχρονα μας θύμισε το πηγαίο ταλέντο του.