Δέσμευσε το μέλλον του στους «μπλε»

September 19, 2019

Δέσμευσε το μέλλον του στους «μπλε»

Οι ευκαιρίες που δίνει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Frank Lampard, φαίνεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο U-turn που έκανε ο Hudson Odoi και συναίνεσε σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Stamford Bridge για ακόμη 5 χρόνια.

Ένα συμβόλαιο με πολλά αdds-on και κίνητρα, που αν επαληθευτούν στην πορεία, θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια στερλίνες και σε αυτό να περιλαμβάνει εβδομαδιαίο μισθό 100 χιλιάδων λιρών!

Με αυτούς τους αριθμούς είναι ξεκάθαρο ότι η Chelsea ήθελε να δέσει για τα καλά τον νεαρό ταλαντούχο παίχτη και να φράξει την πόρτα στην Bayern, που τον πολιορκούσε από πέρσι, εκμεταλλευόμενη και την αστάθεια που υπήρχε στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Άλλωστε ο Lampard τον ήθελε διακαώς να μείνει, χαρακτηρίζοντας τον “huge player” για την ομάδα και η ανανέωση έφερε τεράστια ανακούφιση όχι μόνο στον προπονητή αλλά και στον ίδιο τον παίχτη!

“Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα, επιτέλους τέλειωσε ένα σήριαλ που με βρίσκει πλήρως ανακουφισμένο και συνάμα χαρούμενο. Είμαι στο Club από τα 8 μου χρόνια και νοιώθω διψασμένος να κερδίσω τίτλους με την ομάδα που μεγάλωσα.”

Ο Hudson Odoi δεν κατάφερε να παίξει μέχρι στιγμής φέτος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό πέρσι στον αχίλλειο τένοντα, είναι όμως στον δρόμο της επιστροφής παίζοντας με την ομάδα κάτω των 23ων και σύντομα θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Σκόραρε 5 φορές σε 24 παιγνίδια συμμετοχής πέρσι, αλλά οι συχνές διαφωνίες με Sarri, δεν του έδιναν το δικαίωμα να βρει ρυθμό με τους μπλε, γι’αυτό ζητούσε να φύγει για περισσότερες ευκαιρίες στην Γερμανία.

Το συμβόλαιο του Odoi ακολουθεί τις ανανεώσεις των Mount και Cheeks δίνοντας το μήνυμα ότι, η Chelsea θα αναζητήσει σε μεγαλύτερο βαθμό πλέον, την ποιότητα και την στήριξη από τις πλούσιες σε ταλέντο ακαδημίες της.