September 18, 2019

Όταν ο Pukki κάνει μπαμ και ο Emery σαρδάμ!

testΌταν ο Pukki κάνει μπαμ και ο Emery σαρδάμ!

Μάριος Βατυλιώτης

Κάναμε διακοπή και μιλούσαμε για την διαφορά των δύο από τις υπόλοιπες και το γεγονός ότι από νωρίς καθορίστηκε το σκηνικό στα ψηλά, να λοιπόν που λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο (Pukki) και το οικοδόμημα Norwich!

Senior Pep κάτι πήγε στραβά με το rotation η μου φάνηκε; Πάντως είχες και πέρσι κάτι μίνι κρίσεις, αλλά πολύ πιο αργά, τόσο νωρίς όμως φέτος χμ! Φυσικά ένα “παπά” σε ρόλο center back χρειάζεστε εκεί στο Etihad, για να πάει πάσα κακό.

Εγώ θα πρότεινα κάτι, εσείς Champions και η Liverpool πρωτάθλημα γίνεται; Μια χαρά θα είσαστε αν κρίνω και από την εμφάνιση των Reds στο San Paolo! Ο Kloppys πάντως δεν θα έλεγε όχι!

Pocche βρήκες πατήματα μπαγάσα, νίκη και με τέτοιο τρόπο κανένας δεν το περίμενε, έπνιξες τους αετούς του παππούλη πριν καν βγουν για θήραμα! Σου ήρθε γάντι και η ήττα των Citizens και όλα όμορφα και ωραία, αν βγάλεις και μια σταθερότητα θα σε βάλουμε ξανά στην εξίσωση.

OGS φιουξ ! Τι νίκη ήταν αυτή, φορμαρισμένη και αήττητη η Leicester, απουσίες εσύ, τελικά ήταν αυτές που σου έδωσαν τον τρίποντο; Ίσως επειδή δεν είχες και πολλές επιλογές για να επιλέξεις, σου βγήκε καλύτερα; Λέω κι εγώ κι απορώ! Όχι με την καρδιά μου, αλλά με τις αντοχές σου στην πίεση!

Marco έχω μια καλή λύση για σένα! Να ζητήσεις ένα “exemption” από το FA να παίζεις μόνο εντός έδρας, η καλύτερη λύση υπό τας περιστάσεις, αλλιώς θα σε παραπέμψω σε Βόσσου, γιατί την άκρη δεν την βρίσκεις με τίποτα!

Δεν νοείται να βλέπουμε δύο Everton, μια εξαιρετική εντός και μια αγνώριστη εκτός! Κάτι ενδιάμεσο μπορείς;! Αν όχι bye bye όνειρα εξάδας!

Lampie keep the good work, εντάξει στα ψάλλαμε λίγο με Sheff αλλά κι εσύ πρόσεχε.  Χαιρετίσματα στην Granoskaia και πες της να τυπώσει και ένα 50λιρο με όψη Abraham! Γιατί απορείς ο Lincoln ήταν καλύτερος;! Αστεία αστεία με Kante, Rudiger, Odoi, και Cheeks μέσα, θα έχουμε πολλά να πούμε, γι αυτήν που δεν μιλούσαμε;!

Λύκε λύκε είσαι εδώ; Όχι έμεινα κρυμμένος στην περσινή σεζόν! Θα βγω όμως σύντομα, σεργιάνι στην Ευρώπη! Πολύ το έριξες σε Europa μεριά Nuno μου και θα τρέχεις μετά!

Shit ξέχασα, θα έκλεινα τα άρθρο αλλά υπάρχει και ένας τίτλος που μου έβαλε ο αρχισυντάκτης και πρέπει να γράψω κάτι! Apenado Senor Emery, αλλά δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου! Αλήθεια μια και που το έφερε η κουβέντα εσύ θέλεις να κρατήσεις την δική σου;!

Ψάχνω κάθε βδομάδα να σου βρω ελαφρυντικά και ξέρεις που καταλήγω; Nada!

Από την μέρα που άλλαξε ο κανονισμός θέλεις να παίζεις την μπάλα μέσα στο τετράγωνο και μετά φταίει ο Σωκράτης!

Προβάδισμα 2-1 άκουσον άκουσον, βγάζεις Ozil, Ceballos, που κρατούσαν μπάλα, βάζεις δυο νιάνιαρα και κατηφορίζει το γήπεδο!

Αυτό στο επεσήμαναν και οι Sounness, Merson, μετά το νέο σου στραπάτσο, τυχαία;!

Ο νταής αρχηγός σου, που τον πας μόνο εσύ, είπε την ατάκα της αγωνιστικής ” they terrified us in the second half “

Αλήθεια ο coach σου ήταν στον πάγκο;!

Άντε πες του Auba, που σκόραρε 2 τέρματα χωρίς αντίκρυσμα, γιατί τα πίνει στα club του London στις 3 το πρωί, μετά το παιγνίδι που πέταξες!