Έβαλε την υπογραφή του!

September 16, 2019

Έβαλε την υπογραφή του!

Οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της Manchester United και David De Gea έλαβαν αίσιο τέλος. Κράτησαν μήνες οι διαπραγματεύσεις και πλέον ολοκληρώθηκαν επίσημα, με το σύλλογο να ανακοινώνει πως ο 28χρονος τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2023. Επίσης, στη συμφωνία υπάρχει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Από το 2011 που πήγε στους «κόκκινους διαβόλους» ο Ισπανός πραγματοποίησε 367 εμφανίσεις. Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, είναι άλλωστε ένας εκ των αρχηγών, έχοντας τα προηγούμενα χρόνια λάβει αρκετές διακρίσεις ως πολυτιμότερος της σεζόν. Με τη Man Utd κατέκτησε από μια φορά την Premier League, το FA Cup, το League Cup, το Europa League και τρία Community Shield.

«Αποτελεί προνόμιο ότι έχω περάσει οκτώ χρόνια σε αυτό το μεγάλο σύλλογο και είναι πραγματική τιμή να μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στη Manchester United», δήλωσε μεταξύ άλλων ο David De Gea μετά τη συμφωνία. Πρόσθεσε ακόμη πως δεν φανταζόταν πως θα κατέγραφε τόσες πολλές συμμετοχές με την ομάδα, ενώ τόνισε πως τώρα που γνωρίζει ότι το μέλλον του είναι στη Man Utd θα επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι με στόχο την κατάκτηση κι άλλων τίτλων. Ανέφερε επίσης πως ως ένας από τους παλαιότερους παίκτες του ρόστερ θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους νεαρούς για να πραγματοποιήσουν το όνειρο του και να αγωνιστούν με την ομάδα. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον κόσμο, λέγοντας «είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να αποπληρώνω τους οπαδούς για τη στήριξη που μου έδειξαν κατά τη διάρκεια τόσο των καλών όσο και των κακών στιγμών».

Με τη σειρά του ο Ole Gunnar Solskjaer είπε «είμαι ευτυχής που ο David δέσμευσε το μέλλον του στον σύλλογο». Ακολούθως ανέφερε πως ο De Gea απέδειξε πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και ένα από τα πιο σημαντικά μέλη του πλάνου για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή. Ο Νορβηγός τεχνικός πρόσθεσε ακόμη πως ο De Gea γνωρίζει τι εστί Manchester United και έχει μεγάλες φιλοδοξίες!

Παραμένει… σπίτι του ο De Gea: