Μέχρι και το “Ralph Express” καθυστερεί

August 9, 2019

Μέχρι και το “Ralph Express” καθυστερεί

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία να έκλεισε χθες, αλλά η Σαουθάμπτον ανακοίνωσε σήμερα την πέμπτη της προσθήκη της. Οι «Άγιοι» πρόλαβαν στο φινάλε να εγγράψουν κανονικά τον Kevin Danso και σήμερα ενημέρωσαν το κοινό για τη μεταγραφή του! Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Άουγκσμπουργκ.

Ο 20χρονος προέρχεται από την ακαδημία της MK Dons και στο γερμανικό σύλλογο πήγε το 2014. Βρίσκεται στην Αγγλία από ηλικία έξι ετών, έχοντας γεννηθεί στην Αυστρία από γονείς με καταγωγή την Γκάνα. Ντεμπούτο στη Μπουντεσλίγκα έκανε το Μάρτη του 2017 και με την Άουγκσμπουργκ κατέγραψε συνολικά 45 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την Αυστρία, έχοντας αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε ένα σύλλογο που παράγει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση», δήλωσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής. Με τη σειρά του, ο προπονητής της ομάδα, Ραλφ Χάσενχουτλ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ο Κέβιν είναι ακόμη μια μεταγραφή που ταιριάζει στο μοντέλο μας»

Μπορεί το “Ralph Express” να καθυστέρησε λιγάκι, αλλά το σημαντικό είναι ότι έφτασε στον προορισμό του: