Το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου… μεταμορφώθηκε σε γήπεδο μπέιζμπολ

Από γήπεδο ποδοσφαίρου σε μπέιζμπολ… μεταμορφώθηκε το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, που αποτελεί έδρα της Γουέστ Χαμ από το 2016. Προσωρινή η αλλαγή ασφαλώς και ο λόγος είναι η συμφωνία…

Το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου… μεταμορφώθηκε σε γήπεδο μπέιζμπολ

Από γήπεδο ποδοσφαίρου σε μπέιζμπολ… μεταμορφώθηκε το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, που αποτελεί έδρα της Γουέστ Χαμ από το 2016. Προσωρινή η αλλαγή ασφαλώς και ο λόγος είναι η συμφωνία με τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος των ΗΠΑ για διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων.

Στις 29 και 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα ντέρμπι ανάμεσα σε Νιου Γιορκ Γιάνκις και Μπόστον Ρεντ Σοξ, δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του αθλήματος που συνολικά μετράνε 36 κατακτήσεις. Η πρώτη να έχει τις περισσότερες κατακτήσεις, 27 στον αριθμό, όμως η δεύτερη είναι η κάτοχος του τροπαίου, σηκώνοντας το πέρσι για ένατη φορά στην ιστορία της. Αξίζει να σημειωθεί πως ιδιοκτήτρια της ομάδας από τη Βοστόνη είναι η Fenway Sports Group που είναι μεγαλομέτοχος στη Λίβερπουλ.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα διεξαχθούν αγώνες του MLB στην Ευρώπη, με αγώνες να έχουν γίνει επίσης σε Μεξικό, Ιαπωνία, Αυστραλία και Πουέρτο Ρίκο. Οι Άγγλοι φίλαθλοι λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάτι διαφορετικό από το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινάνε από τις 45 στερλίνες.

Δείτε πως μεταμορφώθηκε το γήπεδο:

Δείτε πως είναι τώρα ο αγωνιστικός χώρος: