Δικός της ο Αντρέ Γκόμες

Το πέρασμα του Αντρέ Γκόμες στην Έβερτον την περσινή σεζόν ως δανεικός ήταν αρκετό για να κάνει την ομάδα του Μερσεϊσάιντ να πληρώσει 22 εκ. στερλίνες για να τον αποκτήσει…

Δικός της ο Αντρέ Γκόμες

Το πέρασμα του Αντρέ Γκόμες στην Έβερτον την περσινή σεζόν ως δανεικός ήταν αρκετό για να κάνει την ομάδα του Μερσεϊσάιντ να πληρώσει 22 εκ. στερλίνες για να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024 και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει, επιλέγοντας προφανώς να συνεχίσει στα «ζαχαρωτά».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που πέρσι σημείωσε ένα γκολ σε 29 συμμετοχές, τόνισε επίσης πως «γνωρίζω ότι ο σύλλογος έκανε τεράστια προσπάθεια να με αποκτήσει για αυτό είμαι χαρούμενος και τους ευγνωμονώ. Είχα πει κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι ένιωσα μέρος της οικογένειας και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα». Αυτό όπως φαίνεται έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον, η οποία ήταν μια από τις πολλές ομάδες που έδειξαν προθέσεις για να τον αποκτήσουν.

Το βίντεο με το οποίο ανακοινώθηκε η μεταγραφή του: